Almedalen och bolibompa

9 07 2010

Det har hänt mycket sedan sist. Funderar på att dela upp det på flera inlägg, men kom fram till att jag kör på samma.

Peace and Love

Var på Peace and Love och det var grymt kul! Är nästan beredd att säga att det var en av de mest magiska festivalupplevelserna på länge. Det var jag, Ylwa och Lisa som var där tillsammans. Jag och Lisa var där för vi skulle hålla en workshop. Och det gjorde vi också! På en stor scen med mickar och allt.

Vi hade även tillgång till Backstage som var helt galet. De hade en jacuzzi! Sjukt coolt. Första gången vi gick dit bak så satte Lisa ett finger i sidan på mig och sa till mig att stänga munnen.

Vi bodde även på ett galet vandrarhem. Hon som jobbade där hatade män och skröt vitt och brett om att hon hade låtit en gubbe sova i skrubben för 500 kr.

Almedalen

Jag kom till Hangvar (några mil norr om Visby) klockan fyra på morgonen. Klockan 14 samma dygn höll jag samma Workshop fast på den alternativa politikerveckan. Sjukt kul den gången också! Jag <3 ”Lär tid tala politiska”=sant.

Hela veckan har jag jobbat för IKFF. Det har varit en givande vecka och jag har fått många kära återseenden. Om ni vill läsa mer om vad som hänt i närheten av mig kan ni gå in på IKFF:s blogg istället.

Jobb

Just nu sitter jag vid datorn på jobbet. Jag måste ha världens bästa sommarjobb just nu. Åker bara runt och gör roliga saker. Är personlig assistent. Dagens schema löd:

promenad
badhus
stranden
glass och jordgubbar

Helt underbart att bara göra sådant man vill göra på sitt sommarlov, fast på jobbet! Jag kommer bli en sjukt bra morsa åt mina vänners barn!

Nu ska jag gå och stänga av barnprogrammen. Ses och hörs!


Actions

Information3 responses to “Almedalen och bolibompa”

    31 07 2010
      Najja (01:28:42) :     

    Det låter som om du har en helt fantastisk sommar. Jag önskar jag kunde åka på P&L och kika på er. Tyvärr försvann min lust när jag fick höra att en viss person skulle dit. Förlåt. Jag saknar dig fruktansvärt mycket. Men jag vet att du finns inom mig hela tiden! <3
    Och du, jag tror du är den bästa personliga assistenten som finns. :)

Leave a comment

You can use these tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« Tillbaka till textkommentarer